Activiteiten

Rockrally

Tradities zijn er om in ere te houden, daarom gaat het Kotweekend weer op zoek naar nieuw muzikaal talent! Wie treedt in de voetsporen van Major Clint, Momma Said So, J. Keens Balloon Flight en Aim For Alteration?

Dit jaar strijden tijdens Breughelkermis (15 juni 2014) 5 bands tegen elkaar voor een felbegeerde plaats op het Kotweekend. In een set van een halfuur proberen ze de jury en het publiek te overtuigen dat ze het waard zijn om het podium van het Kotweekend te bestijgen.

Geïnteresseerde bands kunnen zich inschrijven via rockrally@kotweekend.be bij Benoit Loosvelt t.e.m. 15 april . Om zich in te schrijven wordt een technische fiche, een bio en een link met minstens drie songs (vi.be, bandcamp,…)

Lees het Kotweekend Rock Rally 2014 reglement

Fotowedstrijd

Voor de eerste maal organiseert het Kotweekend een fotowedstrijd. Iedereen die zich fotograaf voelt mag deelnemen. De winnaar wordt de huisfotograaf van het Kotweekend in 2014 en verzorgt alle beelden van de sfeer, het publiek en de artiesten.

Lees meer over de fotowedstrijd

BBQ

Ook dit jaar wordt het opnieuw smullen en genieten van een overheerlijke barbecue op zondagmiddag.

Er is een ruim assortiment vlees en groenten, pastaslaatjes en aardappelen.  Voor de prijs van 15 euro voor volwassenen en 11 euro voor kinderen jonger dan 12 krijg je al dit lekkers voorgeschoteld.  Inschrijven is verplicht en kan bij Jolien Vanlangendonck op het nummer 0477 622 288 of via jolien@kotweekend.be vóór 8 juli.

Er kan aangeschoven worden voor de barbecue vanaf 13.00, aperitieven kan al vanaf 10.30.

Quiz

18 – 19 – 20 juli 2014

Like us

Partners